6. 4. 2009

Mini nohavičky C string

To malé sa dá aj nosiť? A môže to byť dokonca aj pohodlné alebo využiteľné na normálne nosenie? Je to len marketingový ťah a nafúknutá bublina, ktorá čoskoro opadne?

To sú otázky, ktoré si mnohé z vás určite v duchu kládli, keď ste čítali o tejto "minimalizácii" spodnej bielizne. Už to vyzerá tak, že menšie nohavičky sa nedajú vytvoriť, no to sa vravelo už aj pri string nohavičkách, takže ktovie.

nohavičky c-string


C-string oplývajú niekoľkými výhodami, ktoré čerpajú zo svojej veľkosti. Pod oblečením sú prakticky neviditeľné. Bez problémov si môžete na seba vziať oblečenie, ktoré ste predtým nemohli. Keďže je to nový typ "oblečenia", ženy na ne ešte nie sú zvyknuté a často majú pocit, že im spadnú, pretože môžu spôsobovať zo začiatku trochu nervozity.

Na spodnom prádle je dôležité, aby bolo pohodlné. V tomto je použitie C-string otázne, niekomu sadne a iným ženám je nepohodlné. Určite táto novinka stojí za vyskúšanie. Hoci ich asi nebudete používať na normálne nosenie, či na stanovačku, ale v niektorých prípadoch sú tieto nohavičky správna voľba.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára