15. 7. 2010

Erotická spodná bielizeň na trhu v Damašku

K najvýznamnejším trhoviskám na blízkom východe patrí Súq Hamídíja v Damašku. Trh získal súčasnú podobu v 19. storočí, keď ho nechal postaviť sultán Hamíd II. Aj preto sa systém trhových uličiek a zastrešení podobá trhom v Istanbule.

Niektorí arabi považujú Hamídíju za najväčšiu dominantu starobylého Damašku. Hlavná trieda je dlhá približne 600 metrov. Svoje dlhočizné a uzunké ulice rozťahuje na obe strany. Na trhu je možné zakúpiť okrem typických sypaných čajových súprav, krabičiek z dreva, šperkov, rôznych látok a topánok, aj dámsku spodnú bielizeň. A to nie len takú hocijakú. Tovar, ktorý u nás nájdete sotva v sexshopoch, je v Hamídíji bežne k dostaniu.

sýria - predaj erotického spodného prádla

Tento tovar nie je podpultový, ako by sa v moslimskej krajine mohlo na prvý pohľad zdať. Nie je to ani zakázané. Veď prečo by aj malo, je určené pre manželovo potešenie.

V ponuke sa dajú nájsť rôzne kúsky, pestrofarebné pierka tvoria primárnu časť nohavičiek, i podprsenky. Dajú sa nájsť aj kúsky z latexu a napodobeniny kože. Avšak paradoxom je, že zrovna ženy s hidžábom na hlave takúto bielizeň najčastejšie nakupujú. Vôbec sa nehanbia vojsť do obchodu a pred všetkými okoloidúcimi vyberajú ten najviac dráždivý model prádla.

Zdroj: novinky.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára