17. 3. 2010

Trendy pánskej spodnej bielizne pre rok 2010

Sledujete módne trendy alebo sa obliekate štýlom "toto mi stačí"? V spodnej bielizni je význam módy veľmi dôležitý, presvedčte sa sa sami a prekvapte svoju priateľku novým kúskom spodnej bielizne.

Spodná bielizeň je rovnako dôležitá ako upravené nechty

Sledovanie noviniek vo svete módy už nie je len devízou žien. Slušný počet sa objavuje aj v radách mužov. Ak čítate tieto riadky, móda pre vás nebude zanedbateľná a výber oblečenia, vrátane spodnej bielizne má pre vás určite význam. Bielizeň je rovnako dôležitá ako upravené nechty, či vlasy. Žena, ktoré bude mať obkúsané nechty vás asi nebude až toľko priťahovať.

Rovnaký význam má taktiež aj spodné prádlo. Ak sa vaša priateľka pred vami vyzlečie do spodnej bielizne, podľa príťažlivého zovňajšku očakávate, že podobná krása sa bude nachádzať aj pod ním. Čo sa ale stane, ak je to naopak? Dokázali by ste také sklamanie prekúsnuť? Partnerka na vás hľadí podobným spôsobom. Je všeobecne známe, že muži na svoj zovňajšok nedbajú toľko ako ženy, no spodné prádlo povie o vás viac ako by ste čakali.

Slipy, boxerky alebo tangá?

Každému mužovi sadne iný typ spodnej bielize, no rok 2010 sa môže pyšniť docela novým objavom, ktorým sú tzv. push-up slipy, tangá, aj boxerky. Veď keď ženy môžu mať push-up podprsenky, prečo by muži nemohli opticky zväčšiť objem svojho rozkroku? Princíp tejto bielizne spočíva vo vložení obyčajnej a nenápadnej výplne. U každého kusu je kapsička, do ktorej sa výplň umiestni. Nepôsobí to neprirodzene, práve naopak, je to veľmi decentné.

Keďže v slipoch sa po pláži asi nebudete prechádzať, môžete si zakúpiť aj push-up plavky. Myslíte, že to je už prehnané? Nie nie, vaše sebavedomie o trošku stúpne a vy sa budete cítiť o niečo lepšie.

Zdroj: samuraj.cz

tmavé push up slipybiele push up slipy

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára