10. 2. 2010

Hry s erotickou bielizňou

Spodná bielizeň má zaujímavú symbolickú hodnotu, pretože je tým posledným, čo si pred sexom vyzliekate. V prípade, že máte hodvábne erotické prádlo, môže to mať nezameniteľný stimulačný účinok, budete sa cítiť sebaisto a taktiež uveríte, že vaša druhá polovička netúži po ničom inom, ako sa vás nežne dotýkať.

Sexuálne skratky

Ako každý kostým, aj spodná bielizeň vám umožňuje hrať svoju sexuálnu rolu presvedčivo. Ak ste žena a chcete hrať rolu cnostnej a nevinnej, zvoľte si biele prádielko z jemných krajok. Skúsenosť a sebaistotu umocňujú čierne punčošky, podprsenka, nohavičky a taktiež podväzky. Ak chcete čo najviac podnietiť sexuálne túžby, zvoľte červenú bielizeň. Bielizeň má byť ako nenápadné upozornenie na rolu, ktorú chcete hrať.

Muži majú na výber menej spodnej bielizne, no aj tak by nemali túto záležitosť ignorovať. Namiesto toho by si mali kúpiť dačo, čo by priateľku mohlo zaujímať. Napríklad hodvábne boxerky čiernej farby.
Ak neviete, čo by sa vašej priateľke (priateľovi) páčilo, skúste si zahrať nasledujúcu hru:

Erotická bielizeň


Spíšte so svojou polovičkou zoznam spodného prádla, ktoré by ten druhý považoval za príťažlivé a stimulujúce a ktoré by ho naopak odpudzovalo.

Príťažlivé: 
priehľadná podprsenka
obtiahnuté trenírky
čierne ramienka
jasná biela bielizeň

Nepríťažlivé:
čokoľvek žlté
ponožky
punčochy
legíny
hviezdičkové a pruhované trenírky.

Zdroj: uLekare.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára